Document Controller
Stainalloy Nederland, gevestigd in Schelluinen, heeft zich in de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een wereldwijd opererende project leverancier van buizen en buiscomponenten in kwalitatief hoogwaardig gelegeerd en roestvast staal.

Vanuit het hoofdkantoor, dat beschikt over uitstekende logistieke faciliteiten, coördineert Stainalloy met een team van ervaren specialisten de levering van producten over de gehele wereld.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons QC team komt versterken als

Document Controller


Als Document Controller zorg jij er met je team voor dat wij de kwaliteitsbeloften aan onze klanten nakomen. Je bevindt je in het hart van onze organisatie, waar je de kwaliteit van onze producten bewaakt. Je hebt nauw contact met klanten, leveranciers en jouw team van sales-, logistiek- en kwaliteitsspecialisten waarmee je dagelijks de voortgang van projecten afstemt. Verder coördineer je interne en externe kwaliteitsinspecties en aanvullend materiaalonderzoek.
Kortom een veelzijdige baan waarin je jouw technische, organisatorische en communicatieve talenten volledig kunt benutten.

Wat vragen wij:

  • Je bent enthousiast, representatief en initiatiefrijk;
  • Je beschikt over minimaal MBO werk en denkniveau met passie voor techniek;
  • Communicatie is één van jouw sterke kanten en je kunt dit zowel in het Nederlands als Engels;
  • Je hebt eerder een technische rol binnen een commerciële organisatie vervult;
  • Organiseren en leergierigheid zitten je in het bloed;
  • Je kunt goed overweg met Word, Excel en PowerPoint;
  • Heb je al eens met SAP gewerkt, dan is dat mooi maar anders leren we je het.

Contact

Denk jij na het lezen van deze beschrijving, deze baan is mij op het lijf geschreven, dan nodigen we je heel graag uit om contact op te nemen met misschien wel je toekomstige collega’s van HR.
Je kunt hen per e-mail bereiken op het volgende e-mailadres HR@Stainalloy.com of via het onderstaande formulier. We kijken uit naar je bericht!

Questions?
Send message
Direct solliciteren
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.